Questions tagged [bug]

Indicates you've found an erroneous or unexpected behaviour in the system that needs to be fixed.

Filter by
Sorted by
Tagged with
0 votes
1 answer
81 views

Is there a site problem with uploading images to answers (same problem as before)?

I (still) can't seem to be able to upload images in the way I have done so normally over the last ten years or so. I have to take a much more protracted route that looks (to me) like a site bug (...
Andy aka's user avatar
  • 451k
1 vote
0 answers
44 views

CircuitLab is broken

I've tried it on various computers, fresh browsers, incognito mode, etc., and CircuitLab just doesn't work. Any attempt to edit an existing schematic ends up on an error page. As an aside, perhaps ...
Kuba hasn't forgotten Monica's user avatar
4 votes
2 answers
218 views

Is there a site problem with uploading images to answers?

I can't seem to be able to upload images. I get this message: - An error occurred when uploading the image: It also happened yesterday but, it seemed to be fixed about 0930 this morning. But, it's ...
Andy aka's user avatar
  • 451k
5 votes
2 answers
117 views

Was the "Tour" removed?

In researching to respond to a question, I tried to find the site tour and couldn't find it. Is it gone? I hope not -- it was a good resource, even for experienced users. Update: Found it here: ...
Scott Seidman's user avatar
1 vote
1 answer
95 views

Circuitlab no longer functions in my browser

When I was attempting to write an answer today, I discovered that Circuitlab is no longer functioning--it just shows up as a blank white box over the page, and never loads. The browser I'm using is ...
Hearth's user avatar
  • 31.8k
0 votes
0 answers
52 views

Answer did not show in my "recent inbox messages" icon, but did in my "go to full inbox" pull down link

Someone answered a question I posted, but their answer did not appear when I clicked on the mailbox (inbox tray) icon. (Hovering over that icon gives the pop-up message "recent inbox messages&...
Math Keeps Me Busy's user avatar
7 votes
3 answers
193 views

I can't edit my old schematics

I have noticed that I can't edit my old schematics because the EDIT button under the schematic doesn't appear after I go into edit mode on my answer. What could be the reason?
Circuit fantasist's user avatar
7 votes
0 answers
71 views

Circuit editor disappears without warning and without saving when you click outside it

I just spent about thirty minutes working on a somewhat involved schematic for an answer, only to accidentally click to the side of the circuit editor, whereupon the whole editor closed without saving ...
Hearth's user avatar
  • 31.8k
0 votes
1 answer
51 views

Bug: MathJax `enclose` environment not behaving as expected even when we write `\require{enclose}`

I am having difficulty using the MathJax plugin on the electrical engineering stack exchange. When I write \require{enclose}, the ...
Samuel Muldoon's user avatar
2 votes
0 answers
88 views

Tag Edit queue is full and has been for several days

Saving Tag Info edits has been showing the error message "The edit queue is full at the moment - try again in a few minutes!" for several days now, which is quite a few minutes. If this isn'...
ocrdu's user avatar
  • 9,120
0 votes
1 answer
55 views

'Yearling' badge awarded three times in five days

I'm not sure if this is intended behaviour or a bug, but this notification has come up three times this week. I've definitely only earned 200 reputation in one calendar year (or, at best, in two ...
Matt S's user avatar
  • 3,457
9 votes
1 answer
142 views

Circuit editor missing from Ask Question page?

Have we lost the Circuitlab circuit editor feature? I started asking a question this morning, and the button appears to be missing from the editor. Maybe it is down for maintenance or such?
relayman357's user avatar
  • 3,445
-6 votes
1 answer
176 views

Why am I in the Penalty Box when I just joined (sorry posting here, temp. non-citizen can't post where it's needed) [closed]

I wanted to join the Statistics Stack Exchange, so I did join the community, but as soon as I did, I was put in the penalty box there. Of course, once in the penalty box, I'm a non-citizen and can't ...
MicroservicesOnDDD's user avatar
0 votes
0 answers
114 views

Inappropriate link in advert (yes or no or something else?)

I keep reporting this advert because I can't disable it and it's annoying me. Nothing appears to be being done about it. So, why does pressing the ad-choices button take you to some random yahoo site ...
Andy aka's user avatar
  • 451k
3 votes
1 answer
98 views

Medal bug: Linking to wrong question

I just got my first "Teacher" medal on EE. It's displayed in my profile overview under newest badges. If I click on it, it says it was awared for. Arduino Stepper Motor So apparently the ...
Max's user avatar
  • 269
6 votes
1 answer
149 views

The LaTeX sandbox question is crashing the page

In Chrome, the EE.SE LaTeX test page crashes the tab. Link below: Test the new LaTeX markdown in this Sandbox question! The page partially loads (at least everything near the top for me), and then I'm ...
W5VO's user avatar
  • 18.6k
0 votes
1 answer
39 views

Review Tools Broken?

https://electronics.meta.stackexchange.com/tools?tab=Close&daterange=last30days is completely empty. Is there a problem??
Scott Seidman's user avatar
6 votes
2 answers
122 views

Electronics Election - Votes Remaining

Not the most world-shattering misbehaviour, but while voting in the Electronics Moderator elections, I am informed that: Initially, that I have three votes... After placing my first vote, that I have ...
Andrew's user avatar
  • 259
3 votes
0 answers
53 views

It appears there might be a bug in the rendering of the election pages

For example the "Nominations close in 6 days" line overlaps with part of the lines above: And the same problem is on this page too: I'm using Google Chrome on Ubuntu 16.04, but with the ...
Nike Dattani's user avatar
5 votes
1 answer
58 views

Has there been a body text CSS change on EE.SE?

The line spacing on Q&A text has opened up making each line look like a separate paragraph. This is the same on Chrome / IE and on Android Chrome. Are some of the guys in the basement twiddling ...
Transistor's user avatar
  • 175k
2 votes
0 answers
96 views

Why is Hi deleted?

When I start my answer with Hi-Z, it is shown in the preview, but after submission, the Hi- part is auto-deleted. Why is that?? Is it to prevent salutions like <...
Huisman's user avatar
  • 10.7k
8 votes
0 answers
59 views

“needs more focus”: Significantly different from former “too broad” close reason

The question I am planning to start manufacturing of smart locks and smart bulb that are integrated with tuya application. How should I make a circuit? was pretty rightfully (imho, but I think ...
Marcus Müller's user avatar
2 votes
1 answer
43 views

Can't access "reasons for" links in closure box

Until very recently (maybe less than a couple of days ago) if I voted to close a question, I could re-open the close box and find a hyper-link to a page that explained why shopping questions get ...
Andy aka's user avatar
  • 451k
1 vote
1 answer
41 views

Question marked as active today, with no activity on it today

I keep seeing old questions on the homepage that don't seem to have any recent activity on them. Like this one for instance, which was on the home page and claims to have been last active today, but ...
Hearth's user avatar
  • 31.8k
0 votes
0 answers
23 views

iPhone SE app bug?

The StackExchange app on my iPhone (6s) keeps prompting me to join meta - which clearly I already have. It prompts for this whenever I attempt and up/down vote or comment. I have tried logging out, ...
Blair Fonville's user avatar
4 votes
1 answer
61 views

Can we have the correct prefix for "people reached"?

Of course, this should be capital M from mega, not the lower case m from milli!
Huisman's user avatar
  • 10.7k
1 vote
1 answer
90 views

How does the system determine a "Highly active question." -- I think 6 year old questions are not Highly active

I've encountered multiple questions that are marked as being highly active and requiring a higher reputation to answer. The only problem is that some(or maybe most, I did not keep track) of them last ...
GB - AE7OO's user avatar
  • 1,063
0 votes
1 answer
43 views

Where is the edit button on the schematic circuit lab tool?

If I remember right, there used to be an edit button on the schematic. The schematic html section says there is one. I can't find it, I remember it being next to the simulate this circuit link. ...
Voltage Spike's user avatar
  • 81.1k
3 votes
4 answers
125 views

Is there a problem with CircuitLab "Save and Insert" today?

Is anyone else having trouble with CircuitLab for the last 24 hours? I can't save any schematics. I'm using Chrome on Windows 10 but checked with FF and Edge. I thought yesterday's maintenance ...
Transistor's user avatar
  • 175k
2 votes
0 answers
89 views

Please avoid extended discussions in comments. Would you like to automatically move this discussion to chat?

That's what I often get prompted with once I'm into my half-dozenth comment. But when I click the link, I'm told the attempt to move it failed. So I carry on writing comments. How does one 'move a ...
Neil_UK's user avatar
  • 165k
2 votes
0 answers
39 views

Problem uploading image(s) to EE question, “invalid request”

Can’t upload image of a transformer to EE.SE right now. App says “invalid request”.
user2497's user avatar
  • 312
0 votes
1 answer
124 views

Did everything just get wiped out?

Is it only on my end, or did everything on EESE just disappear?
DerStrom8's user avatar
  • 21.2k
1 vote
1 answer
44 views

OSX: Safari: inserting pictures not working

Drag and drop is not working, inserting with "click here" is working, but only during creating question, not during edit. The problem is on Safari and MacOS, with chrome it is OK.
vlk's user avatar
  • 458
2 votes
1 answer
92 views

What is "Private Beta"?

I was looking at https://electronics.stackexchange.com/help/asking. There is a list of links, including: How to Ask Questions in Private Beta What's this? Something left over from an older, better, ...
pipe's user avatar
  • 14k
3 votes
1 answer
62 views

Stack Exchange Moderator Survey email - including non-moderators?

Just wondering how many folks out there received this in their inboxes recently ... i'm a little perplexed since I'm not actually a moderator on any SE site. Seems weird since the questions are ...
Adam Lawrence's user avatar
2 votes
0 answers
55 views

Why can't one decide what SE does the question belongs to when flagging? [duplicate]

Gives me only one option when I tried to flag the question as it belongs to probably stack overflow. I wanted to flag that question so that it can be migrated to stackoverflow.SE Why am I not getting ...
MaNyYaCk's user avatar
  • 1,468
0 votes
3 answers
115 views

Is "off-topic" well-defined?

I am new here. I just read a question that was classified as off-topic. It asked about reducing the VSWR of a commercial antenna with an impedance matching network. It seems to me that this is ...
Seamus's user avatar
  • 101
3 votes
0 answers
46 views

Image upload filename problems

StackExchange's image upload tool is very handy, and I especially like that you can just give it a url to get an image that's already on the internet. But there's a problem when trying to get png ...
Hearth's user avatar
  • 31.8k
0 votes
2 answers
94 views

Clicking the notification tray takes me to the login page

I'm having some trouble with the site; if I try to open the notification tray it takes me to the login page, and when I try to log in with my google account, as I usually do, it claims that my google ...
Hearth's user avatar
  • 31.8k
1 vote
2 answers
85 views

Can Spell Check of Electronics Terms be Updated?

The spell checker doesn't seem to know many common electronic terms. This is quite surprising for an electronics forum. Is there a library file somewhere that can be updated with common electronics ...
crj11's user avatar
  • 5,556
2 votes
1 answer
135 views

Why does our inline syntax for Mathjax different from say, the Math SE?

I noticed that in our Stackexchange, the inline for Mathjax is different from the Math SE or Physics SE. For the Math and Physics SE, the way the inline for their equations for Mathjax equations is: <...
user avatar
12 votes
3 answers
579 views

Unfair use of Moderation tools

The question in question has been reopened and closed but is still need to be open so more answers can be given. I will gladly read even if it is hypothetical and upvote. I have a question about my ...
Procreator's user avatar
1 vote
0 answers
73 views

Default font - issues with Verdana

Windows 7, Firefox, 100 DPI display. I see the body text on EE.SE pages rendered in Verdana font. I can tell this because of the notorious bug in this font, namely broken kernings in particular sizes. ...
Mikhail V's user avatar
  • 277
-6 votes
2 answers
114 views

I downvoted an answer today and that downvote shows to have deducted my reputation by 1. Why?

Funny. Though it hurts a lil. :D
MaNyYaCk's user avatar
  • 1,468
0 votes
1 answer
50 views

Can't access review history because of HTTP 500

I am trying to see the first revision of this post. When I click one the 1 to unroll the text, an image with three 'loading' dots ...
Bilow's user avatar
  • 101
0 votes
1 answer
119 views

Circuitlab scematic editor: touch screen devices not supported message even though it used to work

I used to be able to use the circuitlab schematic editor until perhaps a month ago (I could be way off) on an Android tablet. Why the regression? It used to work fine. I've noticed that going ...
Jodes's user avatar
  • 5,084
3 votes
1 answer
61 views

"This suggestion still needs 1 approve vote from other reviewers." Why? I have enough rep to force the edit myself!

Sometimes when browsing questions I see one with an edit request. It looks a bit like this: share edit(1) close flag Clicking on that ...
pipe's user avatar
  • 14k
0 votes
1 answer
55 views

Saw a link that probably isn't relavant

I was poking around in the help center and saw this: https://electronics.stackexchange.com/help/how-to-ask-beta I'm pretty sure this is left over from the EE.SE beta or chip hacker days. It doesn't ...
Voltage Spike's user avatar
  • 81.1k
5 votes
0 answers
177 views

Found a weird user giving out SE account details

I have posted a question and found myself surprised about a comment. (Check last comment to the posted question, the comment by the user who is called "asdf"). "asdf" is most probably a bot, and is ...
zack1544's user avatar
  • 807
0 votes
2 answers
58 views

Can't edit or flag a locked post

I can't edit my answer to https://electronics.stackexchange.com/a/4341/142 to add attribution or fix the rotted links, and I can't flag the question for this problem, either; there is no Flag link, ...
endolith's user avatar
  • 28.7k