Questions tagged [bug]

Indicates you've found an erroneous or unexpected behaviour in the system that needs to be fixed.

Filter by
Sorted by
Tagged with
1
vote
1answer
98 views

New arithmetic in counting reputation?

The day before yesterday I had 2010 rep, I got +5 yesterday, so now I'm at 2013. Makes sense, right? (I don't see anything about downvotes on my rep page.)
3
votes
1answer
63 views

wrong tally shown on reputation page

This detail of my reputation page has two errors. First the tally for "Memory (RAM)..." is wrong, should be +45. Second it's listed twice, the second time with a different, but also wrong tally. I ...
2
votes
0answers
24 views

Italics not working in WYSISYG

In this thread, I gave an answer and attempted to use italics at the end of it but failed; rather, my text shows up with the markup asterisks about it but no formatting. (See for yourself.) Am I ...
2
votes
0answers
35 views

Negative number of reviews pending approval

I just had the pending edits bubble tell me that there was "-1" pending. This happened as I was accepting multiple edits with out refreshing the page. The other bubble on the page (which I didn't grab ...
3
votes
0answers
117 views

“Mathjax is not defined” JavaScript error and no toolbar is shown and preview doesn't work

Currently if I try to open https://electronics.stackexchange.com/questions/ask and ask a question in Firefox or Chrome the preview won't work. Here's a screenshot: You see, there's no text in the ...
4
votes
1answer
71 views

refresh required to read inbox messages

Since a few days ago, when the red dot appears, indicating new messages, I can't click it. I always have to refresh the page first. Previously it worked fine. It's not the end of the world, but it's ...
-1
votes
1answer
139 views

Am I the only one seeing a paperclip unicorn?

When browsing the EE SE I notice a paperclip unicorn come up and ask me whether I want some help with searching through the posts. Ahg, and now it just popped up and said "It looks like you're asking ...
1
vote
1answer
67 views

What to do of the buggy post?

A few days ago, it's been pointed how a post, containing some incompatible form of HTML was having some conflict with the Markdown engine of this site. So a mod suggested to convert the HTML tags in ...
3
votes
0answers
38 views

Suggested edits pending bubble displays even when it is your own pending edit

I suggested an edit and now the little bubble is showing that there is 1 suggested edit pending. Since I was the one who suggested the edit, I of course can not approve the edit. When I click on the ...
2
votes
1answer
32 views

Chat link to profile points to another site

Kortuk, our beloved mod, showed me that if someone clicks to my name in chat, at the field Parent user there is the link to my tex.stackexchange, instead of ...
3
votes
1answer
90 views

Can not get to suggested edits review page

For the last few days (not sure of exactly how many) I have been unable to review any suggested edits. Currently the little bubble is showing me that there are 4, but when I click on this button it ...
10
votes
1answer
290 views

This captcha thing is a pain in the butt

I tried to post a lengthy answer, and the system won't post it makes me enter a capcha. That's one of those things where they show images of smeared text to foil automatic text interpretation ...
4
votes
0answers
39 views

Can not delete comments in quick succession

I have had a few times where I have gone to delete several comments on a single post to help remove some of the irrelevant comments. The first comment deletes fine, but it takes several seconds before ...
2
votes
1answer
43 views

Why aren't the usernames getting linked correctly?

Regarding: https://electronics.meta.stackexchange.com/questions/1015/why-is-describe-a-process-of-communication-non-real-question And this question: Why is "describe a process of communication&...
2
votes
2answers
38 views

Question not appearing

I have seen a double question from the same user: 1 and 2, and reported it. But looking at the profile of the same, I see only the old question, like if the new one didn't exist. Is that an edit of ...
9
votes
1answer
71 views

New users can't edit posts and leave images edited in by privileged users

This bug report was brought on by this question: Help identifying a motor and how to control it with an Arduino. Here is its timeline. The summary is that a new user attempted to post a question ...
4
votes
1answer
25 views

Javascript Preview and WMD are inconsistent on headings (or WMD has developed telepathy)

The preview shows non-bold text for H2 level headings like ## Overview as shown here: I don't think this stands out well. I thought about changing it, but I ...
4
votes
2answers
58 views

Vote to close as exact duplicate requires manual typing

When I paste a link into the vote to close as an exact duplicate, I have to hit something on my keyboard before it will register what I have pasted in. This only happens when you use the mouse to ...
4
votes
1answer
152 views

Issue/bug with inline mathjax equations

\$ V^{+}_{DUT}=0 \$ \$ V^{-}_{DUT}=Vout_{Servo}*\frac{50}{50k+50} \$ I think there is an issue with the mathjax escape detection. As you can see, (at least for me), the first line renders correctly, ...
2
votes
1answer
61 views

Can only comment once every 5 seconds error appears even when a comment wasn't posted

When you are typing a new comment or editing an existing comment, if you @lert 2 people you get the warning saying you can only @lert 1 person. This is of course by design. However, if you remove the ...
2
votes
1answer
83 views

Bug in 200 points/day limit logic?

I understand about the 200 cap on reputation gained per day by upvotes of answers. It was my understanding that the reputation gained from answers being accepted were exempt from this limit, and I'm ...
4
votes
1answer
41 views

lang-none specifier only works in preview

This question uses an ASCII diagram and has the verilog tag. To avoid syntax highlighting, I used the <!-- language: lang-none --> directive. Per the SO ...
2
votes
1answer
37 views

Accepted answer not ranked first

On this question the accepted answer isn't always ranked first; sometimes it's preceded by another answer with same number of upvotes. It doesn't always happen, just like for other answers with the ...
4
votes
1answer
168 views

@Names disappearing in Comments, Why?

In this question I was trying to write this comment: @RichardFreedman @MattJenkins @vicatcu please check my edit to the question and see if I have understood correctly. Thanks! No matter how ...
4
votes
1answer
30 views

Seeing what flags are marked as invalid.

I am not sure if this is a bug, me not knowing where to look, or a feature request. I know I can see all of my flags and see how many are valid versus invalid, but I have not been able to find any ...
3
votes
2answers
45 views

Closed question statment at the bottom of question is incorrect

I have noticed since the change(E&R to ED) that closing questions does not have the right statement that reflects the changes form E&R to electronics design. Example Questions on ...
7
votes
1answer
106 views

Contrast of hyperlinks

Is it possible to increase the contrast between normal text and hyperlink text? In this example, you can barely tell the difference... the words "Slip Rings" are a hyperlink: It's not obvious until ...
3
votes
1answer
51 views

Missing Image on Unsubscribe Page

I am not sure if this is an artifact of the new design or something that has been around, but I just loaded a page with an image that didn't load:
8
votes
3answers
140 views

TeX Delimiter Behavior **HAS** to be explained somewhere in the New/Edit question dialog.

Ok, I ran into the problem with the TeX eating my dollar sign symbols. The use of the $ to delimit TeX is an issue. However, Far Worse is the fact that this ...
6
votes
1answer
89 views

$\LaTeX$ turning into $\\LaTeX$ in the meta titles on the main site

What's this about? The question on the main site (that links to Test the new LaTeX markdown in this Sandbox question!) gives an error $\LaTeX$ ("Misplaced \"), but when meta links it, it ...
5
votes
2answers
111 views

TeX markdown needed on Meta

As seen in the recent sandbox question, TeX markdown isn't enabled on Meta. It should be. It's needed for the sandbox, and we're likely to have questions on how to do something in TeX, TeX bug ...
10
votes
4answers
441 views

TeX Delimiters should be changed

The current LaTeX escapes of $ ... $ need to be changed. Several questions/answers have two dollar signs in the text somewhere. E&R has a number of ...
3
votes
1answer
77 views

Random privileges and badges popping up

I logged in this morning to find that I'd received the privilege of protecting questions, which requires about half the reputation that I currently have, and, upon logging into Meta, that I'd earned ...
2
votes
1answer
44 views

Suggested edits pending approval leads to nowhere.

Today I found the oragne button. Unfortunately, when I click on it, I get sent to https://electronics.stackexchange.com/review/suggested-edits which gives me Page Not Found error. What's going on?
12
votes
3answers
110 views

TeX should be supported on E&R, like on Math.SE, et. al.

Want (La)TeX. 'nuff said. e.g. Ugly single-line equations The problem is still here, two months later. I could add some more examples which I've read and written in the meantime, but it seems ...
0
votes
4answers
88 views

Does anyone else experience a lag while typing

I am experiencing a very long lag while typing at my normal speed, also the site responds very slowly to things like mouse over and clicks. I am on FF 3.5 and puppy linux (it used to work with the ...
5
votes
1answer
72 views

What's happened to Community Wiki?

The option to mark a question as a Community Wiki appears to have disappeared. Is this deliberate or has a bug crept in to the SE engine?
1
vote
1answer
95 views

Account merge request

Please merge my old Electronics.StackExchange account with my account here.

1 2
3